Hoppa till sidans innehåll

Närvarokort


Alla träningsgrupper skall fylla i närvarokort i ett Excel-dokument (Excel ark för 2014) som finns på Alingsås kommuns hemsida. Dessa redovisas halvårsvis till Henrik Johansson.

 

Det enklaste är att fylla i det och ha en utskrift hängande på anslagstavlan i hallen. Sedan går ledarna in regelbundet i Excelarket och uppdaterar det, och skriver ut en ny som hängs upp i hallen.

 

Ett tips är att lagra din grupps Excel-ark i Alingsås PP Google Drive-utrymme så att alla ledare enkelt kan komma åt och ändra i den. Vill du göra det riktigt enkelt så installerar du Google Drive på din PC/Mac. Tävlingsgruppen lagrar sin Närvaro-Excel-fil där, så ni kan titta på hur vi har gjort. Där finns även en tom Närvaro-fil som ni kan kopiera och utgå från.

 

Alla i styrelsen, tränare och ledare har tillgång till detta Google Drive-utrymme. Behöver du lösenordet så kontakta This is a mailto link eller Henrik Johansson.

 

Det bästa hade varit att konvertera närvarokorten till Google Docs-dokument, men det går tyvärr inte. Så man måste använd Excel för att mata in närvaron.

 

OBS!!! Tänk på att det inte bara är de vanliga träningarna som ger bidrag utan även aktiviteter som tävlingar, match, läger, titta på pingis/hockey/fotboll - kort sagt det mesta som har en aktivitet där Alingsås PPs ungdomar och en ledare/tränare är med. Det måste minst vara en ledare och 3 ungdomar för att vara bidragsberättigat. Det finns ett Excel-dokument upplagt där allt t.o.m. DM hösten 2013 är inlagt .

Uppdaterad: 27 DEC 2013 01:49 Skribent: Peder Gerdin

 

 

 

Sparbanken Alingsås

AutolivICA Maxi AlingsåsLogga PEAB


A-lag pingis

 

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Mats Persson, Stampgatan 1A
44139 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322633517
E-post: This is a mailto link

Se all info