Hoppa till sidans innehåll

Säsongsplanering 2020-21


Höstterminen 2020

Terminen har kännetecknats av Coronapandemi vilket inneburit stop för såväl tävlingar som seriespel. Den ordinare träningen har dock pågått ungefär som vanligt men med skillnaden från förra höstterminen att vi ökat drastiskt i träningsmängd. C:a 2.5 gånger så många träningstimmar* som för ett år sedan. Vi kör tre grupper Grön, Blå och Svart mot tidigare Grön och Svart.

  • träningstimmar = närvaro * träningstillfällen

Vårterminen 2021

Med kort avbrott för Coronastopp startade vi vårterminen i slutat av Januari. Två pinisskolor kördes med start i februati. 22 elever fullföljde.

Förbundet arrangerade Klubbkampen för att bibehålla intresset hos klubbarna. Vi deltog Mars, April och Maj med fantatstiskt resultat. I Mars tog vi förstapris i kategorin "Antal deltagare i förhållande till klubbens storlek". I April kom vi trea i samma kategori. I Maj erövrade vi en andraplats i kategorin "nya licenser i förhållande till klubbens storlek". Inför en av tävlingstillfällena fick vi, tack vare en pappa en videohälsning från självaste Mattias Falk. Vinsterna var ett kommande besök av representant för landslaget (arrangeras när pandemin tillåter), biljetter till "en internationell pingistävling i Sverige" respektive en låda pingismateriel. Den sista klubbkampen fick avsluta terminen.

Sommarlovspingis

Liksom förra sommaren arrangerade vi "Sommarlovspingis". Tre veckor á tre tillfällen. C:a 20 deltagare per gång, varav de flesta var ännu ej medlemmar. 

Uppdaterad: 19 AUG 2021 16:21 Skribent: Per Törneld
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Rebecka Strandäng, Redvägsgatan 7
44151 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0705499476
E-post: This is a mailto link

Se all info