Hoppa till sidans innehåll

Säsongsplanering 2019-20


Höstterminen 2019

Mölndals Hösttrofé: Vi hade sammanlagt 5 spelare med. Trevlig tävling med ett alldeles utmärkt resultat för våra ungdomar. Tre deltagare i Max 500, En i Max 800 och en i Max 1700. Bäst gick det för Enzo Törneld som vann sin klass Max 500. Stort tack till vår tränare Arvid som var med och bollade in och supportade. Utan honom hade vi inte nåt lika långt!

Borgstena 3 APP spelare deltog. Tyvärr med dåligt resultat. En stor anledning till resultatet tror vi är att vi inte kunde få med nån coach. De behövs!

Mellandagspingis 2019. Trevligt och intensivt endagarsläger 29/12

Vårterminen 2020

Efter Pingisskolans avslutning i slutet av Mars planerar vi att starta en ny Blå grupp positionerad mellan Grön och Svart. Den möjliggjör att vi kan ta hand om de elever från Pingisskolan som redan nu önska fortsätta. 

Vi håller även på att få hjälp av en förälder att bevaka tävlingar i närområdet. Tanken är att vi samordnar så att om möjligt fler ungdomar ställer upp i samma tävling och att vi alltid har en coach med oss när vi är ute. Det senare har visat sig ha stor betydelse för både tävlikngsresultat och mående.

Terminsavslutningen beräknas till slutet av April för grön grupp medan Svart tränar i begränsad omfattning Maj ut.

Några spelare från Svart grupp åker till Halmstad Summer Camp i Juli.

 

Uppdaterad: 05 MAR 2020 23:17 Skribent: Per Törneld
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Rebecka Strandäng, Redvägsgatan 7
44151 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0705499476
E-post: This is a mailto link

Se all info