Hoppa till sidans innehåll

Vi söker Funktionärer


Vi behöver fler som hjälper till!

Tränare. Har du spelat i klubb, är engagerad och tycker att det är roligt att jobba med barn/ungdomar och känner att du vill bidra som tränare är du mycket välkommen att höra av dej till oss. Du bör ha erfarenhet av att leda barn, t ex som lärare, tränare eller ledare. Formell tränarutbildning är ett plus men inget absolut krav. Vi har även möjlighet att erbjuda tränarutbildning genom våra samarbetspartners.

Webredaktör. Låter betydligt mer avancerat än vad det är. Nån som vill hjälpa till att uppdatera denna websida. Du gillar att skriva men behöver inte vara nån fena på datorer. Vi använder oss av "IdrottOnline" som gör det enkelt.

Tävlingsansvarig. Du skall hålla rätt på vilka tävlingar som kommer upp i vårt närområde, att se till så att informationen kommer ut till träningsgrupperna och att anmälningarna skickas in. Och du... du får ta hjälp av andra föräldrar och du får delegera:)

Registeransvarig. Någon som sköter medlemslistorna. Att nya spelare läggs in, att spelare som slutar tas bort och att alla listor i övrigt är uppdaterade.

Det är helt OK att dela ett jobb med andra av alla föräldrarna. Kanske en möjlighet att utvidga bekantskapskretsen under trevliga former.

Uppdaterad: 10 SEP 2020 10:31 Skribent: Per Törneld
E-post: Adressen Gömd

 

 

 

Sparbanken Alingsås

ICA Maxi AlingsåsLogga PEAB


A-lag pingis

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Mats Persson, Stampgatan 1A
44139 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322633517
E-post: This is a mailto link

Se all info