Hoppa till sidans innehåll

Ledarförälder


En Ledarförälder är ett komplement till Tränaren och skall vara med vid varje träning i Grön och Blå grupp. Inga pingiskunskaper krävs. Varje träningsgrupps föräldragrupp ansvarar själva för att det fungerar. Gruppen har friheten att arrangera och administrera detta efter eget behag men med kravet att det fungerar och att det alltså alltid finns en vuxen utöver tränaren på plats under träningspassen.

Som Ledarförälder skall du:

  • uppmuntra, trösta och stötta barnen under träningspasset och bidra till en trevlig och stimulerande stämning vilket är en förutsättning för bra träning
  • anteckna och rapportera in närvaro. Blankett finns i pärm i väggskåpet till vänster i materialrummet. Vi får bidrag efter hur många som är där så det är viktigt att detta sker. Tränaren kan hjälpa till med barnens namn. Rapporteringen sker genom att du tar ett foto på den ifyllda blanketten och skickar in till Ungdomsansvarig.
  • hjälpa barnen att hålla ordning och att hall och omklädningsrum är rena och snygga när ni lämnar den efter träning, att bollarna samlas in (ta gärna hjälp av barnen!) att eventuellt kvarglömt samlas in och läggs i materialrummet. 
  • vid behov flytta bord. C-hallen har inga permanenta bord vilket innebär att vi får rulla in och ut borden efter behov.

Det kan även bli aktuellt att vi behöver vuxenhjälp i samband med tävlingar och egna arrangemang.

Tillägg pga Corona

Före passet
 Ledarföräldern ställer ut handsprit vid ingången i träningshallen, tvål på toaletten torkpapper utanför toa. Materialet finns i materialrummet.
I början av varje pass
Ledarföräldern ser till så att alla närvarande spritar sina händer och är uppmärksam på eventuella sjukdomssymptom.
Under passet
Ledarföräldern tillsammans med tränaren ser till så att social distansering upprätthålls
Efter passet. 
Alla spritar sina händer när de lämnar lokalen
Bollarna i bollkorgen desinficeras med duschflaska, Tvål, torkpapper och handsprit ställs tillbaka i förrådet. 
Uppdaterad: 19 AUG 2020 20:50 Skribent: Per Törneld
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Rebecka Strandäng, Redvägsgatan 7
44151 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0705499476
E-post: This is a mailto link

Se all info