Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Ungdomssektionen driver träningsgrupper för ungdomar och Pingisskolan.

 

Hösten 2020. Lite om Corona men mer om Pingis.

Corona fortsätter och vi kör med handsprit, desinficerade bollar och anpassade övningar men i övrigt ungefär som vanligt. Skall bli skönt när detta är över. Det ser vi mycket fram mot:)

Höstens träning började vecka 37. Träningen sker i Östlyckehallen,  västra ingången. Vi kör i tre grupper: Grön, Blå och Svart i stigande nivå. Varje grupp kan ta c:a 12 spelare.

Vi försöker i möjligaste mån att placera erat barn/ungdom i den grupp vi tror passar bäst för att kunna trivas och utvecklas i bästa möjliga miljö. Dock känner vi inte alla än så första kallelsen är preliminär och det kommer sannolikt att bli en del omflyttningar i början.

För att kunna erbjuda så många som möjligt en plats kan vi köra i både B- och C-hall parallellt. Där kommer vi att behöva en del hjälp från er föräldrar bl annat i nåt som vi kallar Ledarförälder.

Hur det blir med tävlings- och seriespel är inte helt lätt att förutspå men vi räknar med båda sorter i någon form. Tänk gärna igenom om ni vill starta ett serielag. Här finns mer info

Varmt välkomna till en fin och rolig Pingishöst.

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 MAR 2020 11:24 Skribent: Per Törneld
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Sparbanken Alingsås

AutolivICA Maxi AlingsåsLogga PEAB


A-lag pingis

 

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Mats Persson, Stampgatan 1A
44139 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322633517
E-post: This is a mailto link

Se all info