Hoppa till sidans innehåll

UNGDOMSSEKTIONEN


Ungdomssektionen driver träningsgrupper för ungdomar och Pingisskolan.

 

Säsongen 2021/22

Corona fortsätter men med alltfler vaccinerade börjar restriktionerna att lätta. Vi kör dock tillsvidare med handsprit, desinficerade bollar och anpassade övningar. Skall bli skönt när detta är över. Det ser vi mycket fram mot:)

Höstens träning började vecka 34. Vi fortsätter att köra tre grupper: Grön, Blå och Svart i stigande nivå. Varje grupp kan ta c:a 12 spelare.

Förutom ordinarie träning hade vi innan pandemin  "Familjepingis" på Lördagar. Mycket uppskattat av både föräldrar och barn. Det var uppenbart att det fanns vinnarskallar både bland barnen och föräldrarna:) men framförallt hade vi kul. Med minskande Coronarestriktioner siktar vi på att kunna komma igång igen under hösten.

Ett alldeles utmärkt sätt att utvecklas som pingisspelare är att tävla i någon form. Det gör man antingen genom det som kallas Tävling (individuellt) eller genom Seriespel (som lag). Både seriespel och tävling börjar komma igång igen. För att vara med, oavsett kategori krävs tävlingslicens och att man har klubbtröja på sig. Vi tävlar ju för klubben! Tävlingslicens kan registreras så snart medlemmen har betalat medlemsavift och kostar från 100kr och uppåt beroende på spelarens ålder och vilken geografisk täckning licensen har.

Beträffande matchställ (tävlingskläder) så kommer vi att byta till en ny design under hösten. 

Varmt välkomna till en fin och rolig Pingissäsong.

 

 

 

 

Uppdaterad: 06 MAR 2020 11:24 Skribent: Per Törneld
E-post: This is a mailto link
 

Handla via sponsorhuset och stöd Alingsås PP


VÅRA SPONSORER


Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Rebecka Strandäng, Redvägsgatan 7
44151 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0705499476
E-post: This is a mailto link

Se all info