Hoppa till sidans innehåll

APP:s pingisskolor


 

Vi tar nu åter emot anmälningar, då vi startar upp en ny pingisskola våren 2020. Om du är intresserad att deltaga i pingisskolan så fyll i formuläret nedan.

Alingsås PP är en bordtennisförening som funnits sedan 1982. Vi har säsongen 2018-2019 cirka 15 seniorspelare och 60 ungdomar i regelbunden träning. Vi tränar i hall B och C i Östlyckeshallen (även benämnd Electroluxhallen i Holmalyckan) i Alingsås. Vi satsar främst på breddverksamhet, men har också en svart grupp för ungdomar som vill spela och träna mycket pingis. Vi har många ungdomslag och seniorlag, där vårt A-lag spelar i Div 1 och vårt B-lag i div 5.

Under våren 2020 kommer en ny pingisskola starta upp. Vi tar emot 12st deltagare per pingisskola så först till kvarn gäller. Vi kommer att kontakta de som anmält sig till vårens pingisskola så snart planeringen är avslutad.

 För att kunna starta en pingisskola krävs att 3 föräldrar ur gruppen ställer upp som ledare. Som ledare hjälper du barnen och ansvarar för att det är upplåst när barnen kommer till pingisskolan. Du är också med och stöttar tränaren (som deligeras av klubben). Därför är det bra om det finns minst tre föräldrar, så att ni kan alltinera. Det ska ALLTID finnas minst en ledare på plats. När du anmäler ditt barn till pingisskolan så meddela då också om du kan ställa upp som ledare. Så fort vi har en grupp om 12 barn och tre tillgängliga ledare startas en ny pingisskola upp.

Åldern på barnen är ca 8-12 år och vi lär ut grunderna i bordtennis, både spel, regler och uppförande. Det blir mycket lek med och utan bollar och målet är att det ska vara roligt och att väcka intresset för bordtennis. Vi tränar en gång per vecka 10 ggr och efter detta kan barnen fortsätta i våra ordinarie träningsgrupper om man tycker det verkar roligt. Kostnaden för Pingisskolan är 1100 kr och då ingår ett nytt bordtennisrack och klubbtröja. Om förhoppningsvis våra barn i pingisskolan vill fortsätta spela pingis när pingisskolan är slutförd, så finns det flera olika grupper att träna i beroende på hur ofta man vill träna. Vi har olika alternativ där man kan träna allt ifrån en till tre ggr/vecka.

Om man vill börja spela pingis så anmäler du dig genom att klicka på den röda knappen nedan och fyller i dina uppgifter.Vi kan ta emot max 12 barn i varje Pingisskola då hallarna rymmer 6 bord. En representant från klubben kontaktar de som skickat in intresseanmälan när vi har en grupp om 12 barn och tre föräldrar som ledare för gruppen.

 

Anmälan pingisskola

Uppdaterad: 12 JUN 2018 16:07 Skribent: Mats Persson

 

 

 

Sparbanken Alingsås

AutolivICA Maxi AlingsåsLogga PEAB


A-lag pingis

 

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Mats Persson, Stampgatan 1A
44139 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322633517
E-post: This is a mailto link

Se all info