Hoppa till sidans innehåll

VIKTIG kallelse årsmöte Alingsås PP

05 AUG 2019 15:32
VIKTIG kallelse för medlemmar och föräldrar till årsmöte för Alingsås PP Bordtennis den 29 Augusti 2019.
  • Skapad: 05 AUG 2019 15:32

Vi kallar medlemmar + föräldrar till ett VIKTIGT Årsmöte för Alingsås PP Bordtennis Torsdagen den 29 Augusti kl 18:00 i Rävlyan Östlyckehallen Alingsås.

Vi har haft en vakant plats som ungdomsanvarig under det gångna verksamhetsåret. Styrelsen har vart tvugna att lösa detta uppdrag själva. Då vi i styrelsen redan sitter på diverse egna uppdrag har vi i ett extra styrelsemöte bestämt att vi INTE kommer att kunna vara utan ungdomsansvarig under kommande verksamhetsår. Vi vädjar därför till föräldrar till våra ungdomar att hjälpa oss lösa detta. Vi kommer att ta upp frågan i samband med årsmötet och vill att ni kommer och lämnar förslag eller namn på någon eller några som kan ställa upp på detta. Får vi ingen ungdomsansvarig så hänger ungdomsverksamheten på fallrepet. Detta hoppas vi självklart ej ska behöva inträffa.

Vi kommer att gå igenom sedvanlig dagordning och ta upp frågan om ungdomsverksamheten. Vi hoppas att få se ett gäng föräldrar på årsmötet som kan lämna besked i frågan om ungdomsansvarig.

Varmt välkomna hälsar,

Styrelsen Alingsås PP Bordtennis.

Skribent: Mats Persson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Sparbanken Alingsås

AutolivICA Maxi AlingsåsLogga PEAB


A-lag pingis

 

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Mats Persson, Stampgatan 1A
44139 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0322633517
E-post: This is a mailto link

Se all info