Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

APP prisbelönade i klubbkampen

09 APR 2021 02:52
  • Uppdaterad: 09 APR 2021 02:52

Så här skriver förbundet om klubbkampen (under rådande Coronapandemi)

"På grund av rådande restriktioner har Svenska Bordtennisförbundet pausat sin tävlings- och serieverksamhet med undantag för elitverksamhet. För att hålla igång matchspelet som vi vet är en viktig del både när det gäller motivation och utveckling lanserar vi nu KLUBBKAMPEN och hoppas att så många föreningar som möjligt hänger på. Då SBTF:s ordinarie tävlings- och serieverksamhet är pausad vill vi med hjälp av våra föreningar kunna erbjuda licensierade spelare en möjlighet till tävlingar och matcher."

Och det har gått bra för Alingsås PP!

Resultat Mars 2021

Alingsås PP vann första pris i kategorin antal unika deltagare i förhållande till klubbens storlek med hela 139%. Klubben kommer som första pris få besök av Landslaget.

Resultat April 2021

Tredjeplats i samma kategori som tidigare:) Vinst: Biljetter till internationell pingistävling i Sverige. 

Resultat Maj 2021

Andraplats i kategorin "antal nya licenser i förhållande till klubbens storlek". En förutsättning att få tävla i klubbkampen, liksom i alla andra tävlingar är att man har tävlingslicens. Många nya licenser har det blivit! Vinst: En låda pingismaterial från Stiga.

-----

En starkt bidragande orsak till detta fantastiska resultat är det faktum att vi, i motsats till de allra flesta bordtennisklubbar i landet, under pandemin kraftigt ökat antal medlemmar i vår ungdomssektion.

Stort tack till spelare, tränare och föräldrar som gjort detta möjligt. En av våra fantastiska föräldrar hade dessutom med sig en personlig videohälsning från självaste Mattias Falck, som allstå önskade Alingsås PP lycka till i Klubbkampen.

Länkar till Svenska Bordtennisförbundets nyhetssidor:

Resultat Mars

Resultat Apr

Resultat Maj

Skribent: Per Törneld
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER

Postadress:
Alingsås PP - Bordtennis
Rebecka Strandäng, Redvägsgatan 7
44151 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0705499476
E-post: This is a mailto link

Se all info